Heerlijke High Tea in Goes!

Koffiecafé KOEK biedt een internationale High Tea op één van de mooiste (en gezelligste ;-)) locaties in Goes

 

Overgewaaid uit Engeland is de High Tea is inmiddels helemaal ingeburgerd. Daar doen wij graag aan mee op onze eigen eigenwijze wijze. Zoals het bij een heuse Engelse High Tea hoort, serveren wij de High Tea in 3 stappen;

1e ronde

Surinaamse broodjes
Japanse sandwiches

2e ronde
Engelse scones
Clotted cream en raspberry jam
Zeeuwse hartige koekjes

3e ronde
Griekse pattiserie
Franse macarons
Belgische chocolademousse

Niet alleen maar zoet, maar je bent er wel een poosje zoet mee…  en dat alles voor maar €25,- p.p.

 

De High Tea varieert van inhoud omdat we voor de ingrediënten rekening houden met seizoenen en indien mogelijk kiezen voor lokale producten. Bovendien zullen wij u altijd naar (dieet)wensen en allergieën vragen zodat we daar rekening mee kunnen houden.

 

Ons koffiecafé is intiem en gezellig, erg fijn voor een knusse High Tea. Voor grotere groepen hebben wij een sfeervolle grotere ruimte op de 1e etage. Ideaal voor bedrijfsuitjes, werkoverleg, vrijgezellenfeest, babyshower, of ander familie moment.

 

Ook leuk; de high tea is heel goed te combineren met een van de vele workshops die in deze ruimte gegeven kan worden.

 

Informatie of reserveren? Mail dan naar info@koffiecafekoek.nl 

Alleen maar zoet?

Een uitgebreide High Tea is behoorlijk vullend. Als alternatief bieden wij het zoethoudertje. De laatste stap van de high tea. Een goed gevulde etagère vol zoete zaligheden. Lekker op tafel terwijl je bijvoorbeeld bij kletst met een vriend of vriendin of als feestelijke traktatie tijdens een serieuze vergadering.

 

Een buikje vol zoet; €6,95 p.p.

koffiecafe koek mogelijkheden hightea
koffiecafe koek verwenmomenten

High Tea op locatie

Bij Koffiecafe Koek geniet je van deze heerlijke High Tea op een prachtige locatie in Goes van deze lekkernijen! Maar als je liever wilt picknicken is dat natuurlijk ook geen probleem. Als je namelijk op een andere locatie wilt genieten van onze lekkernijen, dan hebben wij een speciale High Tea picknick; een variatie koekjes, zoete lekkernijen, scones met clotted cream & jam, clubsandwich, hartige bites én verse ijsthee voor maar € 16,95 per persoon.

Nog meer keuze

Een veel voorkomende vraag is of wij, gluten, lactose of soya vrije mogelijkheden hebben. En ja, we passen onze high tea met liefde aan aan uw dieet. €18,95 p.p. 

koffiecafe koek high tea op locatie
koffiecafe koek high tea reserveren

Reserveren?

Meer informatie of een reservering maken voor een High Tea bij ons in Goes? Mail dan naar info@koffiecafekoek.nl

 

En vergeet je KOEK-moment niet te delen op Social Media met de hashtag: #koekmoment

 

Tot ziens bij Koffiecafe KOEK!

 

PS. Wil jij het aanbod van Koffiecafe Koek eens bekijken en online bestellen? Ga dan naar http://www.koffecafekoekshop.nl