Heerlijk picknicken!

Mooie zonnige dagen vragen om een avontuur in de buitenlucht met vrienden of geliefden.. toch?

 

Maar die voorbereiding hé? Koek heeft de oplossing. Met heel veel liefde zorgen wij voor een goed gevulde picknick mand. Kleedje meenemen en even langs koek.. dat is alles wat je hoeft te doen! Graag wel even een dag van te voren reserveren, dan zorgen we dat de mand klaarstaat.

Koffiecafé Koek high tea goes workshop picknick

Waar?

Heb je tips nodig waar je kunt Picknicken? Hieronder zijn een aantal mogelijkheden!

De stadshaven van Goes

koffiecafe koek picknick haven van goes

Nog geen 100 meter van Koek vandaan vind je de Goese stadshaven. Door de verbinding via het Goese Sas met de Oosterschelde een geliefde haven voor varende vakantiegangers om één of meerdere nachtjes door te brengen. De historische panden rondom de haven maken het tot een idyllische plek om vanaf een van de vele bankjes de prachtige gevels en aangemeerde schepen te bewonderen. Let tijdens een wandeling rond de haven eens op de straatnamen. In namen als Turf- en Bierkade vind je het historische verleden van de haven als handelsplaats terug.

Het Goese sas

koffiecafe koek picknick goese sas

Aan het einde van het Goese stadskanaal, bij de verbinding met de Oosterschelde vind je het Goese Sas. Hier kun je heerlijk wandelen over de dijk langs de Oosterschelde, en de vele kleine strandjes vragen om een picknick! Vanwege de nabijgelegen sluis varen de schepen vlak langs; een leuke plek om bootjes te kijken dus.

Veerse Meer

koffiecafe koek picknick veerse meer

Ten zuiden van het eiland Noord-Beveland en ten noorden van Walcheren en Zuid Beveland vind je het Veerse meer. Een smal, lang meer van 22 km lang en op zijn breedst 1500 meter.  Langs de gehele oever vind je diverse kleine strandjes, stukken natuurgebied en mooie oude dorpjes. Leuk ook om een stuk langs het meer te fietsen en onderweg op een mooie plek te picknicken!

Poelbos

koffiecafe koek poelbos picknick

Vlakbij ’s-Heer hendrikskinderen en ’s-Heer arendskerke vind je het na een ruilverkaveling aangelegde poelbos. Een klein maar fijn bos van zo’n 60 hectare. Waarvan een groot deel kleibos en een klein deel op zand en zavel. Vlak bij de parkeerplaatsen vind je een picknick tafel, maar ook verder in het bos zijn leuke open plekken te vinden voor een picknick.