Verwenmomenten

Koffiecafé Koek high tea goes workshop picknick

Verwenmomenten

Natuurlijk kun je jezelf verwennen bij onze schoonheidssalon, Studio Looks, maar het is toch nóg extra genieten als je dit combineert met een  bezoekje aan Koffiecafe KOEK? Eerst genieten van een vitamine C boost voor de huid bij Studio Looks gevolgd door een etagere vol gezonde lekkernijen en een vitamine C smoothie bij Koffiecafé Koek. Wil je liever alleen genieten van je verwenmoment? Of neem je liever een vriend, vriendin of familielid mee? De keuze is aan jou!

Er zijn verder nog genoeg mogelijkheden voor een heerlijk verwenmoment. Wat te denken van een Inner beauty behandeling? Het is namelijk belangrijk om voor je innerlijke zelf te zorgen en daarbij helpt het om Yoga oefeningen te doen, Mindfullness of Crystal Healing. Natuurlijk kun je aansluitend ontspannen bij het Koffiecafe.

Het is daarnaast niet alleen voor vrouwen, maar ook mannen kunnen bij ons hartstikke lekker ontspannen. Wat te denken van een fresh haircut? Of laat je klassiek scheren bij de Barbiershop van Studio Looks. Voor of na de behandeling kun je nog even relaxen met een goed kop koffie en eventueel wat lekkers.

Voor alle behandelingen van Studio Looks kun je de site bekijken via www.studiolooks.nl

Wil jij nog even de menukaart bekijken om alvast je verwenmomenten te plannen met je vrienden en/of familie? 😉 Bekijk dan onze menukaart

Er zijn genoeg verwenmomenten die je kunt combineren bij Koffiecafe Koek. Voor meer informatie kun je ons uiteraard ook mailen via info@koffiecafekoek.nl

Vergeet niet jouw verwenmomenten vast te leggen en deze te delen op Social Media met #KOEKmomentje