Workshops

Gegeven door onze eigen medewerkers of in samenwerking met een aantal creatieve derden bieden wij een ruime variatie aan workshops aan. Creatief, culinair, ontspanning en ontwikkeling.

Samenwerkingen met…

koffiecafekoek miss baktaart logo

In samenwerking met Miss Baktaart kun je bij ons de fijne kneepjes van het taart decoreren leren. Erg leuk om te doen met een groep vriendinnen, collega’s of familie. In de workshop word een taart van 20cm doorgesneden, gevuld, afgesmeerd en bekleed met fondant. Daarna mag je de taart naar eigen idee decoreren. Uiteraard met tips en begeleiding van Miss Baktaart. Op de website van Miss Baktaart vind je prijzen en informatie.

koffiecafe koek sis at work logo

Gerund door de creatieve zussen Heleen en Janneke biedt Sis@Work een ruim aanbod aan creatieve en culinaire  workshops. Etageres maken van oud servies, een hippe kapstok van stijgerhout, een luiertaart maken voor een babyshower, of samen de hapjes van een tapa’s plankje bereiden zijn zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die op de website van de dames verder uitgebreid te vinden is. Vanuit Koek is er daarnaast de mogelijkheid om tijdens de workshop een lunch of high tea te serveren.

koffiecafekoek improwiser logo

Eens iets anders doen op je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een workshop mime of theater maken. Leer de basis van het improviseren en geef je de ruimte en de veilige kaders om verwachtingen naar jezelf en elkaar eens los te laten. Een theaterworkshop staat garant voor heel veel plezier en comfortabel buiten de comfortzone gaan. Leer je vrienden of collega’s eens van een andere kant kennen en ga mime spelen! Meer weten? Bel ons op 0627138001.

koffiecafekoek jos vd berg

Op de 1e etage van Studio Looks schiet fotograaf Jos van den Berg prachtige foto reportages in de fotostudio. Zowel fashion shoots, maar ook portret foto’s, familie foto’s en zakelijke profiel foto’s. Een fotoreportage is leuk om los te boeken, maar ook geweldig te combineren met bijvoorbeeld een make-up workshop, een vrijgezellen feest of een bedrijfsuitje. Lees meer!

koffiecafekoek zeeuwse kracht

De Zeeuwse Kracht is het onderdeel van Studio Looks waaronder de verhuur van de grote ruimte op de 1e etage valt. Deze is dus ook zonder invulling of workshop van onze kant te huren. Voor een vergadering, familiefeest, bedrijfstraining, enz. De huur van de ruimte kan eventueel aangevuld worden met een arrangement uit Koek.

koffiecafekoek studio looks logo

Reserveren?

Wil je een workshop boeken of informatie opvragen over een workshop? Stuur dan een mailtje naar info@koffiecafekoek.nl

Tot snel bij het leukste én gezelligste Koffiecafe van Zeeland!